Nyårsceremoni med Intentions

Låt oss fira in det nya året med att gemensamt sätta intentioner och skapa nya vägar att förverkliga våra drömmar!

Efter två år av utmaningar ska vi nu blicka framåt.

Det är dags att plocka fram vår inre kompass och styra oss i den riktning som klingar rätt i själen.

2022 sägs skruva upp farten ännu mera så det är dags sätta på oss säkerhetsbältena och köra i rätt riktning!

Vi börjar med att kontemplera kring vad vi fick med oss av 2021. Vad har vi lärt oss? Vad känner vi oss tacksamma för? Vilka utmaningar hade vi? Vi delar öppenhjärtligt i en trygg gemenskap.

Jag kommer därefter att leda er i några sköna rörelser för att ni ska få landa i kroppen för att därefter leda er in i en meditation som får er att landa in i det nya året.

Efter vårt pass är det dags att plocka fram pennorna och få ner allt ni längtar efter att förverkliga under året på papper. Ni skriver ner allt som kommer till er och drömmer stort.

När ni har skrivit klart är det dags att plocka fram essensen av var och en av era önskningar och plantera det som ett frö i ditt inre. Inom yoga kallas detta Sankalpa.

‘San’ syftar till högsta giltighet, och ‘kalpa’ betyder löfte. Så det blir typ ett löfte av högsta graden för att stötta oss att leva, följa, vår gudomliga sanning.

Vi avrundar vår stund med att ni får landa under en härlig ljudresa. Att sätta intentionen och sedan släppa taget om den under en djupavslappning kan hjälpa oss att integrera våra intentioner på ett djupare plan. Ljudvibrationerna av gongen och klangskålarna hjälper sinnet att komma till ro som lugnar ner hela nervsystemet. Från detta avslappnade tillstånd hamnar vi i den rätta frekvensen för att förverkliga våra inre önskningar.

Jag kommer att avsluta med min röst där jag kopplar in mig till moder jord och låter henne sjunga hem er till den nya tiden!

Plats: Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, ingång via caféet Bonne Femme Vego, T-Björkhagen.

Pris: 450 kr Medlemspris på Kroppsverkstan: 360 kr (rabattkod MEDL)

Du som har ett giltigt träningskort på (autogiro eller årskort) Kroppsverkstan eller Yogarummet (ej klippkort, ej fryst kort) räknas som medlem. Ange rabattkod MEDL för att få 20% på just denna workshop.

För bokning:

https://kroppsverkstanyogarummet.zoezi.se/member#/coursebook/253