Titti Bjernér

I use my creative force to create new paths. This can express itself in artwork and jewelry but also teaching yoga in new ways or creating healing sounds.

I am also born highly sensitive. My sensitivity has shown me how energy works within and outside of our bodies.

Teaching yoga has taught me how to transmutes cosmic energies into apprehensible down to earth words and I am an expert in creating safe spaces with my authentic presence.

My feeling sence is my both a gift and a curse but I have over the years taught myself to understand my anxiety. Now days I use my inner sensations as a guide to lead my way forward.

I receives messages from the divine in sensations, words and symbols that I love to share.

………………………………………………………………………………………………………..

Jag är uppvuxen i Tokyo med en svensk pappa och japansk mamma. Mina föräldrar älskade att resa och jag fick resa jorden runt varje sommar under stor del av min uppväxt.

Som ett högkänsligt barn var det en utmaning att vistas bland mycket människor och intryck. Det tog mig lång tid att förstå mina förmågor och jag har länge trott att det varit fel på mig.

Nu har jag förstått att jag föddes med stark kreativ förmåga och skapandets gåva som kräver en känslighet utöver det normala. Denna insikt har hjälpt mig utforma mitt liv så att det passar mina behov.

Jag spenderar varje dag i naturen där jag stillar mitt sinne och tankar kraft. Mitt liv kretsar sig kring mina barn, mina stunder i naturen, reflekterande, intuitivt skapande, mediation och att undervisa yoga.

I naturen, i meditation och i mina drömmar får jag visioner och andra intuitva meddelanden som jag förmedlar vidare med mitt skapande.

Jag har fått höra av mina yogaelever att jag är en konstnär som skapar även när jag undervisar yoga.

För mig finns ingen skiljelinje mellan alla mina uttryckssätt.

Hos mig kan du få hjälp med att komma åt din unika kärna. Antingen genom avslappning eller genom att be mig skapa något som lyser upp och stärker din inneboende kraft.

När jag var 14 år inledde jag min livslånga kärleksrelation med metallens magi. Jag har sedan dess tillverkat smycken och gick på Konstfacks metallformgivningslinje mellan1999-2006. Jag är övertygad om att mitt självklara band till metaller överstiger denna livstid och att mitt väsen har en koppling till metall på ett djupare plan. Att omvandla något så hårt som metall till vad jag vill har för mig varit en ingång till magi och transformation.

Efter en lång resa som bland annat grundare av Ekoguld, utvecklare av kursverksamheter inom silversmide, Sveriges första Fairtrade certifierde guldsmed och ägare av butiken Tiny Masters har jag landat i min lilla ateljé i Årsta där jag tillverkar smycken på beställning.

Man skulle kunna kalla mig för en Intuitiv smyckemakare. 

Klicka på länken nedan för mer info:

Intuitive Jewelry Maker