Yoga

Titti_havJag har ägnat större delen av mitt liv att hitta min balans mellan min kropp och själ. I vår hektiska och materiella värld är det lätt att glömma bort vad själen längtar efter och istället börja ledas av huvudet och viljan av att prestera. Jag provade på yoga som tonåring och upptäckte att det fanns en stillhet inom mig när jag väl tog mig tid att stanna upp och landa i min kropp. Trots detta har det tagit mig mer än 20 år att verkligen börja lyssna inåt och leva efter mina behov. Under många år levde jag i tron om att det var mina prestationer som gav mig ett värde och valde ett liv av stress och press. Periodvis försökte jag även prestera inom yogan vilket blir helt kontraproduktivt.

Givetvis är det fortfarande en utmaning att inte falla för egots frestelser av att prestera men jag är numera medveten om det, vilket är den stora skillnaden. I min yogaundervisning försöker jag leda klasserna utefter våra behov (själen) snarare än vår vilja prestera (egot).

Vad gäller kropp och själ har utbildat mig i Yinyoga, Hathayoga, Ashtanga, Rocket, Gravidyoga, Mammabebis-yoga, Qigong och Reiki healing.

Jag håller klasser i hatha-, gravid-, mammabebis- och yinyoga främst på Kroppsverkstan och Yogarummet. Där håller jag även workshops med jämna mellanrum med fokus på själens sanna behov.

Jag kommer gärna och håller klasser på begäran både för privata grupper, företag och enskilda privatklasser. Maila: tittib@gmail.com för mer info.

Ni kan även boka in en Reikihealingbehandling med klangljud hos mig.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Klangskålarnas toner hjälper dig att uppnå djup avslappning och aktiverar kroppens förmåga till självläkning. De vibrationer som klangskålarna skapar går igenom hela kroppen ger din kropp en inre massage.

Hör av er för mer info på tittib@gmail.com

healingrum

Under våren 2020 kommer jag att hålla en workshopserie specifikt riktade till kvinnor under tre tillfällen på yogarummet i Bagarmossen samt Björkhagen. För mer info kan ni gå vidare på länken nedan:

https://kroppsverkstanyogarummet.zoezi.se/member#/coursebook/114