Yoga

Som högkänslig har jag ägnat större delen av mitt liv att hitta min balans mellan min kropp och själ. I vår hektiska och materiella värld är det lätt att glömma bort vad själen längtar efter och istället börja ledas av huvudet och viljan av att prestera. Jag provade på yoga som tonåring och upptäckte att det fanns en stillhet inom mig när jag tog mig tid att landa i min kropp. Trots detta har det tagit mig mer än 20 år att verkligen börja lyssna inåt och leva efter mina behov. Under många år levde jag i tron om att det var mina prestationer som gav mig ett värde och valde ett liv av stress och press. Periodvis försökte jag även prestera inom yogan vilket blev helt kontraproduktivt.

Givetvis är det fortfarande en utmaning att inte falla för egots frestelser av att prestera men jag är numera medveten om det, vilket är den stora skillnaden. I min yogaundervisning försöker jag leda klasserna utefter våra behov (själen) snarare än vår vilja prestera (egot).

Vad gäller kropp och själ har utbildat mig i Yinyoga, Hathayoga, Ashtanga, Rocket, Gravidyoga, Mammabebis-yoga, Qigong och Reiki healing.

Min uppväxt i Japan med en japansk släkt som arbetade med healing och energiarbete har gett mig en naturlig känsla för att jobba med energier.

Jag håller klasser i Hatha-, Gravid-, Mammabebis-, Tonårs- och Yinyoga främst på Yogarummet i Björkhagen. Där håller jag även workshops med jämna mellanrum med fokus på själens sanna behov.

Under Corona Pandemin ställdes många av mina stående klasser in och jag blev tvungen att hitta på nya lösningar genom att utmana mig utanför min “comfort zone”. Därför har jag skapat nya offentliga plattformar via sociala medier där jag regelbundet lägger upp både videos och meditationer. Ni finner mina klasser och insikter här:

Facebook-sida: Yoga med Titti 

YouTube: Titti Bjernér

Instagram: tittibjerneryoga

Ni kan lyssna på mina meditationer på gratis appen Insight Timer: https://insig.ht/noQUC50dxfb

Jag kommer gärna och håller klasser på begäran både för privata grupper, företag och enskilda privatklasser. På begäran tar jag hjälp av min tibetanska klangskålar som sänder ut läkande ljudvibrationer och skapar balans i kroppen.

Ni kan även boka in anpassade privatsessioner där jag erbjuder yoga, reiki, intuitiv massage och klangresor.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Jag använder mig av både Reiki men improviserar mina sessioner efter varje enskild person där min intuitiva förmåga får styra. Min uppväxt i Japan där massage och kroppsterapi var en del av min vardag har lett mig till en stark förmåga att känna av andra människors kroppar utan rädsla. Genom att ta på en persons rygg kan jag känna av vart obalanserna sitter och därmed få igång energiflödet genom tryck och djupandning.

Hos mig kan alla känna sig trygga att komma som de är!

 

Hör av er för mer info på tittib@gmail.com